Ga naar inhoud

Installatie SnelStart⚓︎

Bij gebruik van gateway koppelingen zoals onze programma's wordt alleen de geavanceerde installatie door SnelStart ondersteund. Deze kunt u vinden onder de groene downloadknop op de downloadpagina van SnelStart .

Als u onverhoopt toch de eenvoudige installatie heeft uitgevoerd gebruik dan onderstaande probleemoplosser om de installatie om te zetten in de geavanceerde versie.

Administratorrechten

Voor het uitvoeren van onderstaande stappen heeft u (lokale) administratorrechten nodig. Neem eventueel contact op met u systeembeheerder.

Probleemoplosser⚓︎

Ga naar SnelStart Downloaden  en download zowel de eenvoudige versie (groene knop) als de geavanceerde versie (link onder groene knop).

Download daarnaast onderstaande probleemoplosser. Zorg dat alle bestanden in dezelfde map staan en voer de probleemoplosser uit (SnelStartInstallFixer.exe).

Probleemoplosser downloaden 

Handmatige stappen⚓︎

Stap 1: Verwijder eenvoudige installatie⚓︎

Verwijder eerst de eenvoudige installatie als u die gebruikt. Toets + X of klik met rechts op de Windows-knop links onderin het scherm. Kies Apps en onderdelen.

Klik op SnelStart - Maakt boekhouden makkelijk en klik dan op Verwijderen en daarna weer op Verwijderen. Uw administraties blijven behouden.

Lukt het niet om de eenvoudige installatie te verwijderen?

Installeer dan de eenvoudige versie opnieuw. Begin hierna weer bij stap 1.

Stap 2: Download en installeer geavanceerde installatie⚓︎

Deze kunt u vinden onder de groene downloadknop op de downloadpagina van SnelStart .

Stap 3: Start SnelKoppeling.eu programma opnieuw⚓︎

Wanneer u nu het programma opnieuw start zal deze wel werken. Neem anders contact  met ons op.

2023-08-03